viernes, 4 de septiembre de 2009

Fundació Congost Autisme: avui el Jordi no hi és...

Avui m’he assabentat que en Jordi ja no hi és. M’ho ha dit la meva amiga Marta, amb la qual comparteixo, entre d’altres persones, el Patronat de la Fundació Congost Autisme. El Jordi era una persona autista i els seus pares juntament amb els de la meva amiga Marta van intentar per tots els mitjans donar suport no només als seus fills sinó també a totes aquelles persones afectades d’autisme i les seves famílies. Afortunadament, després de molts esforços se’n varen sortir i avui la fundació és un referent per aquestes persones i familiars afectats per la malaltia.

L’exemple d’aquestes persones, d’aquestes dues famílies és exemplar: vosaltres heu sabut fer del voluntariat una part important de la vostra vida! Vosaltres heu fet de la vostra vida una lluita pel triomf de la generositat en un món eminentment egoista i tancat. Una lluita per tal que les persones que pateixen autisme i les seves famílies gaudeixin d’una millor qualitat de vida i va aconseguir cop a cop, pedra a pedra crear l’edifici del futur.

Vosaltres heu estat un referent per tot nosaltres, com avui ho és el centre autisme de la Garriga i la Fundació Congost.

No hay comentarios:

Publicar un comentario