miércoles, 19 de agosto de 2009

Regal enverinat

Em diu l’horòscop del diari que em relaxi i em busqui un bon amic amb qui passar l’estona. Possiblement sigui un bon consell. Un consell que potser hauria de donar als amics i amigues, companys i companyes que han rebut un regal enverinat.

Parlo de regal enverinat a obtenir el govern d’un ajuntament, després de molts anys de batallar-ho, quan aquest té tants deutes contrets que la seva viabilitat és pràcticament inexistent. Quan en èpoques de “vaques grosses” es varen fer tantes despeses inútils faraòniques que, ara, en plena crisi econòmica mundial no es poden remuntar i cal retallar de tot arreu. Despeses que obeïen més a la “compra encoberta” de vots que a una transparent gestió municipal. Despeses que dit clarament: no calien...

Parlo què els projectes d’un, què els somnis de millora d’una ciutat, se’n puguin anar a n’oris davant la cruenta realitat dels números.

Sincerament, ni sóc polític ni em festegen per fer de política, però l’únic ajuntament que de bon grat hauria acceptat l’alcaldia ( i perdoneu la prepotència) és el de Constantí... deu mil anys, com aquell que diu, d’hegemonia de govern, que podien haver fet les mateixes bretolades que a d’altres indrets on ha imperat la hegemonia, i a diferència d’aquest: deute zero!!!. Chapeau per l’ex alcalde que ho va fer possible!

...Encara que no tingui un regal enverinat (ja us he dit que no tinc festejadors) potser que li faci cas a l’horòscop d’avui del “Més Tarragona” ;)


PS. Consti que això del “regal enverinat” m’ho ha comentat una amiga aquest matí i la nostra conversa ha generat aquesta reflexió en veu alta.

1 comentario:

  1. Cuantas verdades dichas en unos párrafos de texto.
    No estaría mal que este post lo leyera mucha gente con dos dedos de frente de este mi querido pueblo, para que vean muchos talibanes, que sus "mulás" solo vendian humo aprovechandose del desinterés de mucha gente.
    Si me dan un regalo envenenado, acepto el envite, y una vez quitado el veneno, hacerlo saber y bien alto y con hechos.

    ResponderEliminar